De cultuurverslaggever
Verhalen over artiesten, theaters, podia en festivals in Zuid-West Nederland en Vlaanderen

Middelburgse musicalgroep zoekt nieuw talent

Musicalgroep Papillon uit Middelburg speelt in het najaar van 2023 de Musical The Wiz. De vereniging is op zoek naar nieuwe leden die mee willen spelen in deze sprookjesachtige musical.

Hans Puik - 06-09-22

Liefs uit Londen, Op zoek naar de act en Papillon Zing(k)t. Het is een greep uit de recente musicals die zijn opgevoerd door Papillon. ,,In coronatijd zijn we helaas enkele leden kwijtgeraakt en we zijn hard op zoek naar nieuwe aanwinsten die houden van toneelspelen, dansen en zingen”, vertelt Ilse Strobos, sinds 2011 lid van de vereniging. ,,Hoe normaal of gek je ook bent, bij ons is iedereen welkom en kan iedereen zichzelf zijn.”

Aankomende zaterdag (10 september) is er een auditiedag, waarop potentiële nieuwe leden kunnen laten zien wat ze al in huis hebben. ,,Het is een auditie voor de Musical The Wiz, een voorstelling die gaat over Dorothy die bij haar oom en tante in Kansas woont. Op een avond raakt zij door een flinke storm de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder. En zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.”

Aanmelden voor de audities op 10 september kan via: https://musicalgroeppapillon.com/audities/


 

 
 
 
E-mailen
LinkedIn