De cultuurverslaggever
Verhalen over artiesten, theaters, podia en festivals in Zuid-West Nederland en Vlaanderen


Wie zijn wij?

Cultuurverslaggever.nl is de cultuursite van Zuid-West Nederland en Vlaanderen. Alle artikelen worden geschreven door Hans Puik, cultuurverslaggever bij DPG Media en bovenal theater- en muziekliefhebber. Hij schrijft over alles wat te maken heeft met theater, podia en festivals in Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland en omgeving Antwerpen: Recensies, sfeerimpressies en voorbeschouwingen, gecombineerd met foto- en/of videoverslagen. Veel van deze publicaties zijn terug te vinden in de kranten en op websites van DPG Media (o.a. AD, PZC en BN/DeStem).

Missie

Onze missie is zo veel mogelijk aandacht te besteden aan cultuur en mensen informeren over de verschillende podia en artiesten in de regio Zuid-West Nederland en omgeving Antwerpen.  

Regisseur en theaterworkshops

Hans Puik is - naast cultuurverslaggever - ook regisseur, workshopleider en acteur. Hij verzorgt landelijk workshops fysiek theater, improvisatietheater, drama, presentatietechnieken en spreekangst overwinnen en heeft zijn eigen improvisatietheatergroep (Theatergroep De Emoes), actief in Zeeland, Brabant en Vlaanderen. De afgelopen jaren regisseerde hij meerdere toneel- en improvisatievoorstellingen. 
 
 
E-mailen
LinkedIn